2011. április 30., szombat

Edzésen :)

Tegnap voltunk agility edzésen Ronival. Most elég érdekesen volt az edzés, mert az egész csapat kezdők haladók és versenyzők vegyes ott voltak. De nem volt rossz csak sokat kellett várni. Nagyon jó pályák voltak, kinn volt a zsák, a hinta és a karika. Nagyon ügyes volt a Roni, mert nem is gyakoroltuk még azt hogy a hinta bele van építve a pályába, de ő még is megtagadás nélkül megcsinálta. Büszke voltam rá. Aztán jött, hogy akadályokat kerülni is kellett, ami nem nagyon ment. Végül azért elég jól belejött. És megtanultuk a zsákot is. Tök ügyesen megcsinálta. Azt hittem féjni fog tőle, de nem. :) Videó most sincsen, majd legközelebb.
Holnap reggel megyek menhelyre kutyát sétáltatni reggel 9-re, majd 3-ra a Bregyóba az agilitys csoportunk a, KASE ( Korona Agility Sport Egyesület ) fellépését megnézzük. Úgyhogy a holnapi nap is izgalmas lesz.
A mai nap is elég sűrű volt és szegény Roninak sem volt kellemes. Ballagás. Mindenki tudja mivel jár. Ha valakink ballag egy közvetlen család tagja ő főz és vendégül lát. Most viszont mi mentünk és a kis Roni itthon volt. A reggel úgy kezdődött, hogy 7-re mentem be a suliba díszíteni, majd fél 9-kor go haza és átöltözni aztán vissza az unoka tesóm ballagására. És vissza haza Ronit sétáltatni, aztán Úrhidára ebédre ahonnan 4-kor értünk haza. Mikor haza értünk kivittem a blökimet anyával a rétre. Most nagyon kis rossz volt, mert elrohant és nem jött vissza. De biztos azért volt, mert bosszút állt amiért itthon hagytuk egyedül. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése