2011. május 21., szombat

Tegnapi féledzés!

Tegnap voltunk edzésen. Először a nagy meleg miatt Roni alig akarta megcsinálni a pályát, de azért ügyeskedett. Mindig fürödni akart menni. Hát el is mentem vele hátra hogy fürödhessen. Nem hazudtolta meg magát és úszott egy nagyot. Nagyon aranyos volt. Majd mikor már tényleg lehűltek újabb pályával folytattuk. Ezt már jobban megcsinálta. Aztán dörögni kezdett. Gyorsan bepakoltuk amit lassan lehet bevinni, a palánkot és a mérleget. És jött az újabb pálya, ami már futós volt. Roni ezt is szépen megcsinálta. De pechünkre jött az eső és elmosta a fél edzést. Összepakoltunk és haza mentünk. Érdekes egy nap volt.
Délután Ágival elmentünk a tóhoz és Szpigiék ismét nagyokat fürödtek. Találkoztunk a lakótelepi kutyásokkal is. Ott volt Lisa és Beni na meg persze a kis Vini. Nagyon ügyesek voltak. Roni végig ott volt velünk és csak egyszer tűnt el 5 percre majd visszajött. Ez egy sikeres napnak lett elkönyvelve. 
És most jön a mai nap. Nemsokára indulunk Bakonynánára beagle túrára. Már annyira várom. Képeket majd hozok és persze elmesélem az egészet. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése